Obavještenje – Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini

Predstavništvo njemačke privrede u BiH (AHK BiH) organizuje posjetu njemačke privredne delegacije Bosni i Hercegovini s ciljem razmatranja mogućnosti saradnje u oblasti obnovljivih izvora energije na temu „Energija iz biorazgradivog otpada“. Posjeta se realizuje u okviru programa podrške saradnje „Mittelstand Global – Exportinitiative Energie“ koji raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.

U sklopu ovog projekta, a s ciljem uspostavljanja novih poslovnih kontakata i unapređenja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i firmiiz oblasti obnovljivih izvora energije, omogućeni su individualni B2B poslovni razgovori s njemačkim firmamadana25. i 26. oktobra 2017.g.

U prilogu su kratki profili njemačkih firmi, te ukoliko ste zainteresovani za učešće na individualnim razgovorima sa navedenim firmama, molimo Vas da priloženi prijavni obrazac pošaljetenajkasnije do ponedeljka, 9. oktobra 2017.g.e-mailom na sanjin.purgic@ahk.ba. Broj učesnika je ograničen. Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na adresu:

Delegation der Deutschen Wirtschaft in Bosnien und Herzegowina

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini

Fra Anđela Zvizdovića 1 (UNITIC B19)|71000 Sarajevo

T:+387 33 295 913|M:+387 61 474 758|F:+387 33 295 920

E:sanjin.purgic@ahk.ba|Skype: purgic.ahk|http://bosnien.ahk.de

PREUZIMANJE:

– Formular za prijavu

– Profili i poslovne želje njemačkih firmi