Poziv za javnu raspravu na temu „Nacrt odluke o kriterijima za rangiranje, načelima izrade i načinu podnošenja investicionih projekata za izradu Plana kapitalnih investicija općine Zavidovići“


Obavještavaju se građani, predstavnici javnih ustanova, mjesnih zajednica, udruženja, predstavnici političkih partija i svi ostali zainteresovani subjekti da će se  dana 27.06.2019. godine (četvrtak) u Velikoj sali zgrade Općine Zavidovići, sa početkom u 11:00 sati, održati javna rasprava na temu „Nacrt odluke o kriterijima za rangiranje, načelima izrade i načinu podnošenja investicionih projekata za izradu Plana kapitalnih investicija općine Zavidovići“.
Mišljenja, sugestije i prijedlozi po Nacrtu gore navedene Odluke mogu se dostaviti pismenim ili usmenim putem Službi za upravu društvenih djelatnosti i opću upravu Općine Zavidovići najkasnije do 28.06.2019. godine.
Nacrt odluke o kriterijima za rangiranje, načelima izrade i načinu podnošenja investicionih projekata za izradu Plana kapitalnih investicija općine Zavidovići može se preuzeti Odluka.