Objavljena Preliminarna lista kandidata za stipendije studentima - braniocima i članovima njihovih porodica za studijsku 2014./2015.godinu

stipendije

Služba za upravu pitanja boraca, raseljenih lica i izbjeglica objavila je Preliminarnu listu kandidata za stipendije studentima - braniocima i članovima njihovih porodica  za studijsku 2014./2015.godinu.

Preliminarna lista kandidata-studenata za dodjelu stipendije, obuhvata sve one koji su podnijeli zahtjev za dodjelu kao i utvrđen broj bodova.

          Obavještavaju se kandidate-studente da imaju pravo PRIGOVORA na preliminarnu listu u roku od 8.dana, po njenom isticanju na Oglasnoj ploči Općine (do 07.01.2015.godine).

          Prigovor se podnosi Službi iza upravu pitanja boraca, raseljenih lica i izbjeglica, pismeno - u slobodnoj formi (putem pisarnice), uz tačno navođenje uočene greške, uključujući i dostavu dokaza (dopunu dokumentacije), radi ponovnog bodovanja.

 

Za dodatne informacije i uvid u dokumentaciju kandidati se mogu obratiti u kancelariju br.219.

 

PREUZIMANJE:

- Preliminarna lista kandidata za stipendije studentima - braniocima i članovima njihovih porodica  za studijsku 2014./2015.godinu

- Obavještenje Službe iza upravu pitanja boraca, raseljenih lica i izbjeglica

 

Podjelite ovu vijest: