Obavještenje - Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini

Predstavništvo njemačke privrede u BiH (AHK BiH) organizuje posjetu njemačke privredne delegacije Bosni i Hercegovini s ciljem razmatranja mogućnosti saradnje u oblasti obnovljivih izvora energije na temu „Energija iz biorazgradivog otpada“. Posjeta se realizuje u okviru programa podrške saradnje „Mittelstand Global - Exportinitiative Energie“ koji raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.

 

U sklopu ovog projekta, a s ciljem uspostavljanja novih poslovnih kontakata i unapređenja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i firmiiz oblasti obnovljivih izvora energije, omogućeni su individualni B2B poslovni razgovori s njemačkim firmamadana25. i 26. oktobra 2017.g.

 

U prilogu su kratki profili njemačkih firmi, te ukoliko ste zainteresovani za učešće na individualnim razgovorima sa navedenim firmama, molimo Vas da priloženi prijavni obrazac pošaljetenajkasnije do ponedeljka, 9. oktobra 2017.g.e-mailom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. . Broj učesnika je ograničen. Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu.

 

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na adresu:

Delegation der Deutschen Wirtschaft in Bosnien und Herzegowina

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini

Fra Anđela Zvizdovića 1 (UNITIC B19)|71000 Sarajevo

 

T:+387 33 295 913|M:+387 61 474 758|F:+387 33 295 920

E:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. |Skype: purgic.ahk|http://bosnien.ahk.de

 

PREUZIMANJE: 

Formular za prijavu

Profili i poslovne želje njemačkih firmi

 

 

Podjelite ovu vijest: