Obavještenje za poljoprivredne proizvođače o Javnom pozivu za dodjelu podsticajnih sredstava za proizvedene količnie krastavaca kornišona u 2015. godini

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači sa područja općine Zavidovići koji su upisani u registar poljoprivrednih gazdinstava i registar klijenata u Općini Zavidovići da je objavljen Javni poziv za dodjelu podsticajnih sredstava za proizvedene količine krastavaca kornišona u 2015 godini.

Javni poziv je otvoren do 13.04.2016 godine.

Zahtjevi za podsticaje predaju se na pisarnici Općine Zavidovići.

Obrasci zahtjeva za podsticaj nalaze se na info pultu Općine Zavidovići, a Javni poziv je istaknut na Oglasnoj tabli Općine Zavidovići.

Proizvođači kornišona koji nisu upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava u Općini Zavidovići, mogu ostvariti podsticaj ukoliko predaju na protokol Općine Zavidovići uredan i kompletan zahtjev za upis u pomenuti registar. Zahtjevi se moraju priložiti u roku kojim je ograničeno trajanje Javnog poziva.

Za bliže informacije poljoprivrednici se mogu obratiti u Službu za upravu poljoprivrede, vodoprivrede i komunalne poslove, Općine Zavidovići, kancelarija broj 316.

PREUZIMANJE: - Obavještenje

Podjelite ovu vijest: